Advertisement

Genelge Beni Bağlamaz - Karabük Doğru Haber : Öyle bir kural yok diye karşılık veren cinbir, genelgeyi uyguladıklarını ifade eden polis memuruna da, arkadaşım genelge beni bağlamaz.

Genelge Beni Bağlamaz - Karabük Doğru Haber : Öyle bir kural yok diye karşılık veren cinbir, genelgeyi uyguladıklarını ifade eden polis memuruna da, arkadaşım genelge beni bağlamaz.. Senin bana maske taktırma yetkin yok deyip polisle tartıştı. Kurallara karşı geldiğini söyleyen görevlilere, ne kuralı? Ceza kesmek için iş yerine gelen polis ve zabıta ekiplerini cep telefonuyla kayıt altına alıp 'genelge beni bağlamaz' diyen cinbir, sosyal medyada tepki gördü. Cinbir'e bu kez de genelgeye uymadığı gerekçesiyle 15 günlük işyeri. Senin bana maske taktırma yetkin yok.

Bu maskeyi bana kimse taktıramaz. Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, corona virüsü yok diye adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu. Genelge beni bağlamaz deyip polisle tartışan esnafa 24. Kurallara karşı geldiğini söyleyen görevlilere, ne kuralı? Devlet ve başındaki şahıslar aihm kararı tanımıyorsa bu adamı da genelge beni bağlamaz demesi çok normal.

'Genelge beni bağlamaz' dedi, dükkanına o kağıdı astı ...
'Genelge beni bağlamaz' dedi, dükkanına o kağıdı astı ... from www.gercekgundem.com
Bugüne kadar 23 kez tutanak tutulan esnaf, kendisine ceza yazan ekipleri ben memur değilim, genelge beni bağlamaz diyerek videoya alıp sosyal medyada paylaştı. Koronavirüs yok diyen esnafta suç duyurusunda bulundu. Cinbir'e bu kez de genelgeye uymadığı gerekçesiyle 15 günlük işyeri. Senin bana maske taktırma yetkin yok deyip polisle tartıştı. Ceza kesmek için iş yerine gelen polis ve zabıta ekiplerini cep telefonuyla kayıt altına alıp 'genelge beni bağlamaz' diyen cinbir, sosyal medyada tepki gördü. Cinbir'e bu kez de genelgeye uymadığı gerekçesiyle 15 günlük işyeri. .de alınca polisle tartışıp 'genelge beni bağlamaz' demiş ve hakkında 23'üncü ceza uygulanmıştı. Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, korona virüs yok diye adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu.

Cinbir'e bu kez de genelgeye uymadığı gerekçesiyle 15 günlük işyeri.

Senin bana maske taktırma yetkin yok. Cinbir, polis ekiplerince karakola götürüldü. Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, corona virüsü yok diye adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu. Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, corona virüsü yok diye adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu. Cinbir, sokağa maskesiz çıkınca polis ekiplerince karakola götürüldü. Kurallara karşı geldiğini söyleyen görevlilere, ne kuralı? Konuşan cinbir, genelge bizi bağlamaz sözümüzün arkasında durmaya devam ediyoruz. Genelge beni bağlamaz diyerek 24 kez ceza yiyen esnafın işyeri. Cinbir, sokağa maskesiz çıkınca polis ekiplerince karakola götürüldü. Cinbir, sokağa maskesiz çıkınca polis ekiplerince karakola götürüldü. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde, esnaf erkan cinbir, corona virüsü tedbirleri kapsamında sadece paket servisi yapması gereken döner dükkanına müşteri almaya devam ediyor. Öyle bir kural yok diye karşılık veren cinbir, genelgeyi uyguladıklarını ifade eden polis memuruna da, arkadaşım genelge beni bağlamaz. Koronavirüs yok, maske deneyi yapılıyor.

Cinbir, sokağa maskesiz çıkınca polis ekiplerince karakola götürüldü. Cinbir, sokağa maskesiz çıkınca polis ekiplerince karakola götürüldü. Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, korona virüs yok diye adliyeye esnafa, 24. Senin bana maske taktırma yetkin yok. Erkan cinbir, 'genelge beni bağlamaz' derken 'koronavirüs yok' diyerek suç duyurusunda da bulundu.

'Genelge beni bağlamaz' deyip 24 kez ceza yiyen esnafa bir ...
'Genelge beni bağlamaz' deyip 24 kez ceza yiyen esnafa bir ... from www.hedefhalk.com
Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, korona virüs yok diye adliyeye esnafa, 24. Koronavirüs yok, maske deneyi yapılıyor. Cinbir, sokağa maskesiz çıkınca polis ekiplerince karakola götürüldü. Cinbir, sokağa maskesiz çıkınca polis ekiplerince karakola götürüldü. Cinbir, sokağa maskesiz çıkınca polis ekiplerince karakola götürüldü. Zonguldak'ın çaycuma ilçe merkezinde döner ve tantuni sattığı restoranına ceza kesmek için gelen polis ve zabıta ekiplerini cep telefonuyla kayıt altına alıp 'genelge beni bağlamaz' diyen cinbir. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde, esnaf erkan cinbir, corona virüsü tedbirleri kapsamında sadece paket servisi yapması gereken döner dükkanına müşteri almaya devam ediyor. Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, corona virüsü yok diye adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu.

Cinbir, sokağa maskesiz çıkınca polis ekiplerince karakola götürüldü.

Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, korona virüs yok diye adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu. Bu maskeyi bana kimse taktıramaz. Konuşan cinbir, genelge bizi bağlamaz sözümüzün arkasında durmaya devam ediyoruz. Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, corona virüsü yok diye adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu. Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, corona virüsü yok diye adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu. Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, korona virüs yok diye adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu. Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, korona virüs yok diye adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu. Cinbir, sokağa maskesiz çıkınca polis ekiplerince karakola götürüldü. Genelge beni bağlamaz diyerek 24 kez ceza yiyen esnafın işyeri bu kez de 15 günlüğüne kapatıldı. Öyle bir kural yok diye karşılık veren cinbir, genelgeyi uyguladıklarını ifade eden polis memuruna da, arkadaşım genelge beni bağlamaz. Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, korona virüs yok diye adliyeye esnafa, 24. Ceza kesmek için iş yerine gelen polis ve zabıta ekiplerini cep telefonuyla kayıt altına alıp 'genelge beni bağlamaz' diyen cinbir, sosyal medyada tepki gördü. Kurallara karşı geldiğini söyleyen görevlilere, ne kuralı?

Koronavirüs maskesi de takmayan cinbir, maskesiz dolaştığı için karakola götürüldü. Senin bana maske taktırma yetkin yok deyip polisle tartıştı. Genelge beni bağlamaz diyerek 24 kez ceza yiyen esnafın iş yeri bu kez de 15 günlüğüne kapatıldı. Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, korona virüs yok diye adliyeye esnafa, 24. Devlet ve başındaki şahıslar aihm kararı tanımıyorsa bu adamı da genelge beni bağlamaz demesi çok normal.

23 kez ceza kesildi… 'Genelge beni bağlamaz' dedi ...
23 kez ceza kesildi… 'Genelge beni bağlamaz' dedi ... from habersiz.co
Öyle bir kural yok diye karşılık veren cinbir, genelgeyi uyguladıklarını ifade eden polis memuruna da, arkadaşım genelge beni bağlamaz. Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, korona virüs yok diye adliyeye esnafa, 24. Kurallara karşı geldiğini söyleyen görevlilere, ne kuralı? Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, korona virüs yok diye adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu. Konuşan cinbir, genelge bizi bağlamaz sözümüzün arkasında durmaya devam ediyoruz. Bu maskeyi bana kimse taktıramaz. Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, koronavirüs yok diye adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu. Cinbir, sokağa maskesiz çıkınca polis ekiplerince karakola götürüldü.

.de alınca polisle tartışıp 'genelge beni bağlamaz' demiş ve hakkında 23'üncü ceza uygulanmıştı.

Çünkü hiçbir yasanın üzerine genelge çıkamaz' diye konuştu. Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, corona virüsü yok diye adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu. Konuşan cinbir, genelge bizi bağlamaz sözümüzün arkasında durmaya devam ediyoruz. .de alınca polisle tartışıp 'genelge beni bağlamaz' demiş ve hakkında 23'üncü ceza uygulanmıştı. O anlara şahit olan nuri tepe isimli esnaf ise 'ben o esnada buradaydım, olaya şahit oldum. Öyle bir kural yok diye karşılık veren cinbir, genelgeyi uyguladıklarını ifade eden polis memuruna da, arkadaşım genelge beni bağlamaz. Ceza kesmek için iş yerine gelen polis ve zabıta ekiplerini cep telefonuyla kayıt altına alıp 'genelge beni bağlamaz' diyen cinbir, sosyal medyada tepki gördü. Cinbir, sokağa maskesiz çıkınca polis ekiplerince karakola götürüldü. Cinbir'e bu kez de genelgeye uymadığı gerekçesiyle 15 günlük işyeri. Genelge beni bağlamaz diyerek 24 kez ceza yiyen esnafın işyeri bu kez de 15 günlüğüne kapatıldı. Genelge beni bağlamaz diyerek 24 kez ceza yiyen esnafın işyeri. Genelge beni bağlamaz deyip polisle tartışan esnafa 24. Cinbir, sokağa maskesiz çıkınca polis ekiplerince karakola götürüldü.

Dükkanına gelen polislere genelge beni bağlamaz diyen cinbir, corona virüsü yok diye adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu genelge. Cinbir, sokağa maskesiz çıkınca polis ekiplerince karakola götürüldü.

Posting Komentar

0 Komentar